Katie Says Goodbye

Den blåøjede servitrice Katie må gennemleve megen smerte i Wayne Roberts bittersøde skildring af et gudsforladt ørken-USA. Et betagende drama om en evig ulykkesfugl med et hjerte af guld.

Tags #coming-of-age#Debut#drama#romantic


Serie #Made Indie USA

284258

'Katie Says Goodbye' er så amerikansk som en plastikbeklædt diner langt ude i Arizonas ørken. Sådan et sted, hvor truckere stopper op, drikker kaffe, spiser røræg og måske får en lille ekstra 'dessert' af servitricen Katie i førerhuset. Katie er en blåøjet solstråle med et hjerte af guld, og alle synes at acceptere hendes nebengesjæft med stiltiende forståelse. Men da den unge pige forelsker sig i en nytilflytter, krakelerer idyllen med ørkenvindens hast og afløses af mistro, svig og overgreb - selv fra dem, der står hende nærmest. Debutanten Wayne Roberts har skabt et bittersødt og nærværende drama med hjerte, smerte og oprigtighed i hver en scene. Og med helt igennem sublimt spil fra blandt andre Mary Steenburgen, James Belushi og den nye stjerne, Olivia Cook, i titelrollen.

Se Visninger

Mere end film

Made Indie USA præsenteres i samarbejde med Soundvenue

Originaltitel Katie Says Goodbye
Titel Katie Says Goodbye
Land USA, Frankrig
Spilletid 88 min
Instruktør Wayne ROBERTS
Sprog Engelsk
Undertekster No Subtitle
 • Mere om filmenexpand_more
  Produktionsår 2016
  Produceret af Eric SCHULTZ, Carlo SIRTORI, Jake WASSERMAN, Kimberly PARKER, David STEINER, Benjamin STEINER
  Manuskript Wayne ROBERTS
  Medvirkende Olivia COOKE, Christopher ABBOTT, Mireille ENOS, Mary STEENBURGEN, Jim BELUSHI, Chris LOWELL, Nate CORDDRY, Natasha BASSETT, Keir GILCHRIST
  Kamera Paula Huidobro
  Musik Dan Romer

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
30/09-201717:30Empire BioGemKøb
3/10-201721:15GloriaGemKøb
11/10-201721:15Vester Vov VovGemKøb