LGBT

310924

Næste visning 01/01 kl. 01:00

Stories of Love That Cannot Belong to This Worldmore_vert

Instruktør

Francesca COMENCINI

Land

Italien

Stories of Love That Cannot Belong to This Worldclose

Universitetsprofessorerne Claudia og Flavio slås verbalt og mentalt med hinanden i dette iltre italienske og nytænkende bud på et mangeårigt kærlighedsopgør, og mens karaktererne minder om Almodovars, så leder den sjove, skarpe dialog os hen på Woody Allen.

315381

Næste visning 01/01 kl. 01:00

Going Westmore_vert

Instruktør

Henrik Martin Dahlsbakken

Land

Norge

Going Westclose

For Kasper, der lige er blevet fyret, er der ikke andet at gøre end at tage på et livsbekræftende roadtrip til Norgesmesterskabet i quiltning med sin crossdressende far Georg Margrethe, der har lukket sig inde i sin sorg efter at Kaspers mor er død af kræft.

305276

Næste visning 01/01 kl. 01:00

Tom of Finlandmore_vert

Instruktør

Dome KARUKOSKI

Land

Finland, Sverige, Danmark, Tyskland, USA

Tom of Finlandclose

Med underskøn erotisk fetichkunst skal homofobi og sygeliggørelse fordrives! Dette er historien om den finske kunstner ‘Tom of Finland’, som finder ventil for sine undertrykte drifter via sine lækre illustrationer af hunks, som bliver identifikationsskabende.

312589

Næste visning 01/01 kl. 01:00

Soldiers. Story from Ferentarimore_vert

Instruktør

Ivana MLADENOVIC

Land

Rumænien, Serbien, Belgien

Soldiers. Story from Ferentariclose

Ghetto-love! Antropologen Adi og krejleren Alberto mødes i Bucharests romaghetto og sød musik opstår. Men homokærlighed er ikke just populært i machomiljøet, som lægger autentisk ramme til Ivana Mladenovics varme, udfordrende og humoristiske debut.

283775

Næste visning 01/01 kl. 01:00

The Woundmore_vert

Instruktør

John TRENGOVE

Land

Sydafrika, Tyskland, Frankrig

The Woundclose

Maskulinitet i Sydafrika sættes på prøve i dobbeltforstand i John Trengoves opsigtsvækkende og smukke debut om nye tider i et land fuldt med gamle regler, ritualer og manddomsprøver.

285872

Næste visning 01/01 kl. 01:00

Beach Ratsmore_vert

Instruktør

Eliza HITTMAN

Land

USA

Beach Ratsclose

Flotte Frankies hemmelighed over for sine homofobiske homies er at han selv knalder med ældre mænd på stranden om natten. Da et halvhjertet dækforhold med en pige intet hjælper, kommer Frankie på en selvforræderisk kollisionskurs, der kræver sit offer.

297612

Næste visning 01/01 kl. 01:00

All the Cities of the Northmore_vert

Instruktør

Dane Komljen

Land

Serbien, Bosnien-Hercegovina, Montenegro

All the Cities of the Northclose

Du har helt sikkert ikke set noget lignende, når der nærmest intet sker i dette sælsomme og civilisationskritiske drømmeværk af en debutfilm. Der er en fascinerende idyl i de høfligt iagttagende billeder af to mænds liv blandt forvitrede, forladte bygninger.

311876

Næste visning 01/01 kl. 01:00

Good Mannersmore_vert

Instruktør

Juliana ROJAS, Marco DUTRA

Land

Brasilien, Frankrig

Good Mannersclose

Kan vi friste med et brasiliansk LGBT-varulve-horror-eventyr med et par sangindslag? Nej Good Manners er ikke sådan at blive klog på, det er en smuk og underfundig lille kamæleon af en film, som slipper væk fra én, hver gang man tror man har indfanget den.