ghosts

283723

Næste visning 01/01 kl. 01:00

Requiem for Mrs. J.more_vert

Instruktør

Bojan VULETIC

Land

Serbien, Bulgarien

Requiem for Mrs. J.close

Træt til døden af sin trælse familie planlægger Fru J. med besvær sit selvmord på mandens etårs dødsdag. Smukke billeder af et Serbien, der ligesom Fru J. ikke er kommet videre, sætter scenen til en kulsort komisk fortælling om at undslippe dyb sorg.

296575

Næste visning 01/01 kl. 01:00

Ismael's Ghostsmore_vert

Instruktør

Arnaud DESPLECHIN

Land

Frankrig

Ismael's Ghostsclose

Marion Cotillard spiller en mystisk kone, der efter at være erklæret død i 21 år vender tilbage til sin mand, den koleriske filminstruktør Ismaël. Hans nye kone (Charlotte Gainsbourg) bliver sygeligt jaloux, og snart spinner alt ud af kontrol for Ismaël.

312576

Næste visning 01/01 kl. 01:00

Novembermore_vert

Instruktør

Rainer SARNET

Land

Estland, Holland, Polen

Novemberclose

‘November’ er en filmisk feberdrøm, et ondt eventyr fra Estland, Brødrende Grimm på syre! En kryptisk, kulsort og helt igennem ukristelig affære med grådige bønder, varulve og andre dæmoniske skabninger og et billedsprog så gudesmukt at englene synger.

285878

Næste visning 01/01 kl. 01:00

A Ghost Storymore_vert

Instruktør

David LOWERY

Land

USA

A Ghost Storyclose

David Lowerys indie-sensation om et tavst, lagenbeklædt spøgelse er en bjergtagende film om kærlighed, sorg og livets tyngende spørgsmål - svøbt i rå og smukke billeder.

305172

Næste visning 01/01 kl. 01:00

Marlina the Murderer in Four Actsmore_vert

Instruktør

Mouly SURYA

Land

Indonesien, Frankrig, Malaysia, Thailand

Marlina the Murderer in Four Actsclose

Her får du intet mindre end en stilsikker og visuelt forrygende western fra Indonesiens vilde vest! Et på én gang moderne og klassisk eventyr, der ryger af retfærdig, feministisk hævnlyst fra vor unge heltinde - i øvrigt med årets måske bedste soundtrack.