Festival highlights

Untamed

Film, der tør. Film, der udfordrer. Film, der ikke vil sættes i bås. Untamed hylder film, som sætter en stærk kunstnerisk vision - eller måske bare løssluppen galskab - over vane- og kassetænkning.

297612

 

All the Cities of the Northmore_vert

Instruktør

Dane Komljen

Land

Serbien, Bosnien-Hercegovina, Montenegro

Serie

Untamed

All the Cities of the Northclose

Du har helt sikkert ikke set noget lignende, når der nærmest intet sker i dette sælsomme og civilisationskritiske drømmeværk af en debutfilm. Der er en fascinerende idyl i de høfligt iagttagende billeder af to mænds liv blandt forvitrede, forladte bygninger.

283897

 

Animalsmore_vert

Instruktør

Greg ZGLINSKI

Land

Schweiz, Polen, Østrig

Serie

Untamed

Animalsclose

Et sammenstød med et får på en alpevej udløser en række af sære og urovækkende oplevelser for ægteparret Anna og Nick, der efterhånden bliver usikre på, hvor de egentligt befinder sig: i den virkelige verden, i deres egen fantasi - eller i hinandens?

313756

 

Hagazussa - A Heathen's Cursemore_vert

Instruktør

Lukas FEIGELFELD

Land

Tyskland

Serie

Untamed

Hagazussa - A Heathen's Curseclose

Hagazussa er en dybt melankolsk, ordfattig og knugende stemningsfuld heksegyser om en ung kvindes sociale udstødelse og paranoia i de østrigske alper i 1500-tallet. En hedensk, seksuelt ladet pendant til sidste års horroroverraskelse 'The Witch'.

305172

 

Marlina the Murderer in Four Actsmore_vert

Instruktør

Mouly SURYA

Land

Indonesien, Frankrig, Malaysia, Thailand

Serie

Untamed

Marlina the Murderer in Four Actsclose

Her får du intet mindre end en stilsikker og visuelt forrygende western fra Indonesiens vilde vest! Et på én gang moderne og klassisk eventyr, der ryger af retfærdig, feministisk hævnlyst fra vor unge heltinde - i øvrigt med årets måske bedste soundtrack.

312576

 

Novembermore_vert

Instruktør

Rainer SARNET

Land

Estland, Holland, Polen

Serie

Untamed

Novemberclose

‘November’ er en filmisk feberdrøm, et ondt eventyr fra Estland, Brødrende Grimm på syre! En kryptisk, kulsort og helt igennem ukristelig affære med grådige bønder, varulve og andre dæmoniske skabninger og et billedsprog så gudesmukt at englene synger.

284171

 

Quality Timemore_vert

Instruktør

Daan Bakker

Land

Nederlandene

Serie

Untamed

Quality Timeclose

I denne ustyrlige, komiske og kulsorte debut, om umulige, neurotiske mænd i deres absurde, akavede hverdag, kan du få et helt nyt forhold til mælk, skinke, tidsrejser, hobbyfotografi og lejrbålshygge. Og du får helt sikkert et nyt forhold til de neurotiske mænd.

283480

 

Sexy Durgamore_vert

Instruktør

Sanal KUMAR SASIDHARAN

Land

Indien

Serie

Untamed

Sexy Durgaclose

Den løsslupne og sadistiske roadmovie ‘Sexy Durga’ skildrer over en enkelt sort nat Indiens forkvaklede misbrug af autoritet, klasse og køn. Den heftige cocktail, fuld af besk humor, horrorelementer og heavyrock, vandt i år på Rotterdam FF.

283728

 

Vazantemore_vert

Instruktør

Daniela THOMAS

Land

Brasilien, Portugal

Serie

Untamed

Vazanteclose

Når man bliver gift bort til en glædesløs onkel langt ude i bjergene i 1800-tallets Brasilien, så er det hårdt at leve. I uendeligt smukke S/H-billeder er ‘Vazante’ et langsomt ulmende drama om racehad, afmagt og længsel, set gennem en stærk ung kvinde.

Masters of cinema

De seneste fra de største. I år med film fra Jodorowsky, Godard, Coppola, Kusturica, Kitano, Hong Sang-soo, Lanthimos og flere. Og som noget ganske særligt: Tarkovskijs 'Vandringsmanden' i ny tindrende 2K-kopi i Imperial. Dét er et must for alle filmfans.

283795

 

Ana, Mon Amourmore_vert

Instruktør

Călin Peter Netzer

Land

Rumænien, Tyskland, Frankrig

Serie

Masters of cinema

Ana, Mon Amourclose

Toma er så forelsket i Ana at han støtter hende i et og alt, især når hun gennemlever psykiske nedbrud på nedbrud, forårsaget af dystre familietraumer. Men magtbalancen skifter, da Ana gennem årene styrkes, og Toma derfor måske bliver den taber hun var.

305165

 

Endless Poetrymore_vert

Instruktør

Alejandro JODOROWSKY

Land

Chile, Frankrig

Serie

Masters of cinema

Endless Poetryclose

Jodorowsky er ustoppelig og der er ingen ende på hans filmiske idérigdomme. ‘Endless Poetry’, anden selvbiografiske film, er absolut ingen undtagelse, og med sine to voksne sønner i rollerne som Jodo selv og hans altdominerende far, er der lagt i kakkelovnen til heftig psykoanalytisk psykedelika.

296575

 

Ismael's Ghostsmore_vert

Instruktør

Arnaud DESPLECHIN

Land

Frankrig

Serie

Masters of cinema

Ismael's Ghostsclose

Marion Cotillard spiller en mystisk kone, der efter at være erklæret død i 21 år vender tilbage til sin mand, den koleriske filminstruktør Ismaël. Hans nye kone (Charlotte Gainsbourg) bliver sygeligt jaloux, og snart spinner alt ud af kontrol for Ismaël.

305011

 

Jupiter's Moonmore_vert

Instruktør

Kornél MUNDRUCZÓ

Land

Ungarn, Tyskland, Sverige, Schweiz

Serie

Masters of cinema

Jupiter's Moonclose

Verden er af lave i Kornel Mundruczós vilde comeback efter ‘White God’. I Ungarn og Serbien skyder man flygtninge på grænsen, og syreren Aryan må selv tage et par kugler, inden han lander i et korrumperet Budapest. Skelsættende Cannes-film og ambitiøs metafor for den tid vi lever i.

285542

 

On the Milky Roadmore_vert

Instruktør

Emir KUSTURICA

Land

Serbien, USA

Serie

Masters of cinema

On the Milky Roadclose

‘Based on true stories - and many fantasies’ - så kender vi Emir Kusturica, den serbiske enfant terrible, igen. Med ‘On the Milky Road’ er han tilbage i storform med en romantisk, gakket komedie, der myldrer med serbokroatiske forviklinger, folk og fæ.

312544

 

Outrage Codamore_vert

Instruktør

Takeshi KITANO

Land

Japan

Serie

Masters of cinema

Outrage Codaclose

Den japanske mesterinstruktør Takeshi “Beat” Kitano er tilbage som den mutte og utilregnelige hitman Otomo i tredje og sidste del af Outrage-trilogien, en saga om den japanske mafias interne kamp om magten klanerne imellem.

296574

 

Redoubtablemore_vert

Instruktør

Michel HAZANAVICIUS

Land

Frankrig

Serie

Masters of cinema

Redoubtableclose

Ingen ringere end Jean-Luc Godard lægger liv og personlig historie til denne udskældte biopic – i Oscar-vinder Michel Hazanavicius’ (The Artist) legesyge, lethjertede og pangfarvede 60’erportræt.

311880

 

Samui Songmore_vert

Instruktør

Pen-Ek RATANARUANG

Land

Thailand, Tyskland, Norge

Serie

Masters of cinema

Samui Songclose

Alt leveres i gennemført blæret stil i ‘Samui Song’, der nærmest har et klassisk Hitchcock-plot i en eksotisk thailandsk setting, frydefuldt speget og forfriskende excentrisk. Pen-Ek Ratanaruang er tilbage i topform 20 år efter sin debut.

296679

 

The Beguiledmore_vert

Instruktør

Sofia COPPOLA

Land

USA

Serie

Masters of cinema

The Beguiledclose

Især Nicole Kidman sætter tænderne dybt i sin saftige rolle, når hun teamer op med Colin Farell og Kirsten Dunst i Sofia Coppolas stilsikre, velspillede og humoristiske perle af et kammerspil, der sætter godt fut i feromonerne og forførelserne!

313519

 

The Dance of Realitymore_vert

Instruktør

Alejandro JODOROWSKY

Land

Mexico

Serie

Masters of cinema

The Dance of Realityclose

Her er makkeren til ‘Endless Poetry’ og første del af historien om den unge Alejandros komplekse had-kærlighedsforhold til sine forældre og hjemlandet Chile. Resultatet er ægte Jodorowsky - gal og manisk med et humanistisk hjerte.

314448

 

The Day Aftermore_vert

Instruktør

Sangsoo HONG

Land

Sydkorea

Serie

Masters of cinema

The Day Afterclose

Hyperaktive Hong Sang-soo er blevet forelsket, og det kan mærkes i hans seneste film, der kredser om kærlighed, mistro og utroskab. Men han har ingenlunde mistet grebet. Kom og få en mental soju-kæp i øret.

304025

 

The Killing of a Sacred Deermore_vert

Instruktør

Yorgos LANTHIMOS

Land

Storbritannien, Irland

Serie

Masters of cinema

The Killing of a Sacred Deerclose

Colin Farell og Nicole Kidman cementerer deres stortalenter i den græske spændingsmester Yorgos Lanthimos nyeste dæmoniske drama, hvor hverken Hitchcock eller Polanski har levet forgæves. Det bliver uforudsigeligt, stilsikkert og absurd uhyggeligt!

313251

 

The Rise and Fall of a Small Film Companymore_vert

Instruktør

Jean-Luc Godard

Land

Schweiz, Frankrig

Serie

Masters of cinema

The Rise and Fall of a Small Film Companyclose

Mesteren er tilbage. I 1986 skabte Godard en tv-satire med flere metalag end en skulderhøj kiksekage. Nu kommer filmen endelig, restaureret og i 2K, på filmlærredet.

312936

 

Vandringsmandenmore_vert

Instruktør

Andrej Tarkovskij

Land

Rusland

Serie

Masters of cinema

Vandringsmandenclose

Andrej Tarkovskijs ultimative mesterværk får en revival i en underskøn nyrestaureret version, som vi viser én eneste gang på Nordens største filmlærred i Imperial. Genredefinerende arthouse og en fremtidsvision, som i al sin visuelle undergangsæstetik har inspireret generationer af filmauteurs.

New world views

Vindere og highlights fra årets store internationale festivaler. Vi har rejst verden rundt og plukket frugterne fra både europæisk, latinamerikansk og asiatisk film. Festivalens største kategori med rumrejser, vinterbadere, mus og elefanter.

310936

 

A Man of Integritymore_vert

Instruktør

Mohammad RASOULOF

Land

Iran

Serie

New world views

A Man of Integrityclose

Dette seneste vigtige kapitel i Irans subversive, humanistiske filmkunst vandt i Cannes, og skildrer den lille mands kamp mod korruption og big corporate-systemet. Instruktøren har selv haft sine kampe og været fængslet i hjemlandet for at lave film.

284307

 

A Quiet Dreammore_vert

Instruktør

Lu ZHANG

Land

Sydkorea

Serie

New world views

A Quiet Dreamclose

Grænserne mellem drøm og virkelighed opløses i denne magiske og skæve fortælling om en kvindelig bartender og hendes tre excentriske mandlige beundrere. Den sort-hvide fabel svæver stille af sted og lever perfekt op til sin titel.

310925

 

Alanismore_vert

Instruktør

Anahí BERNERI

Land

Argentina

Serie

New world views

Alanisclose

Da sexarbejderen Alanis smides ud af sin lejlighed, så kan kommunen pludselig ikke hjælpe hende i den situation de selv har sat hende i. Denne socialrealistiske røvfuld af en film stiller skarpt på samfundets dobbeltmorale i en kold verden uden mange venner.

284205

 

Antònio One Two Threemore_vert

Instruktør

Leonardo Mouramateus

Land

Brasilien, Portugal

Serie

New world views

Antònio One Two Threeclose

Hjertevarm debut om unge Antónios jagt på kærligheden i Lissabon af filmisk legesyg brasilianer. Drømmende let som en nybølgefilm og baseret på en novelle af Dostojevskij.

305143

 

Avamore_vert

Instruktør

Lea MYSIUS

Land

Frankrig

Serie

New world views

Avaclose

En doven teenager forvandler sig til en lovløs rebelsk kvinde, da hun opdager, at hun snart mister synet. Lea Mysius har skabt en symbolsk og utraditionel coming of age-fortælling i smægtende 35mm-billeder, der effektivt minder om, hvorfor Ava frygter at blive blind.

284094

 

Axolotl Overkillmore_vert

Instruktør

Helene HEGEMANN

Land

Tyskland

Serie

New world views

Axolotl Overkillclose

Hæsblæsende tysk debut om pigen Mifti, der fester igennem i Berlins nætter – og dage, for intet er helligt for den søgende sjæl. Filmen er skrevet og instrueret af Helene Hegemann, der skrev romanforlaget, da hun selv var på alder med sin protagonist.

312154

 

Born in Casal di Principemore_vert

Instruktør

Bruno Oliviero

Land

Italien

Serie

New world views

Born in Casal di Principeclose

Et køligt eksekveret spændingsdrama om en ung mands jagt på sin forsvundne bror i slutfirsernes Syditalien, hvor Camorra-mafiaen har henlagt lokalsamfundet i total magtesløshed. 

284322

 

Brylluppetmore_vert

Instruktør

Stephan STREKER

Land

Belgien, Frankrig, Luxembourg, Pakistan

Serie

New world views

Brylluppetclose

Selvom Zahira er myndig og bosat i Belgien, så er hun i overhængende fare for at havne i et arrangeret ægteskab. Uden lette svar rejser den nødvendige film “Brylluppet” spørgsmål om traditioner og religion, men også om kærlighed og retten til et frit valg.

304998

 

Closenessmore_vert

Instruktør

Kantemir BALAGOV

Land

Rusland

Serie

New world views

Closenessclose

Politisk vold, etniske sammenstød, ung trodsig kærlighed og blændende filmisk talent flyder sammen i denne hårde og autentiske baserede debut fra det nordlige Kaukasus.

311710

 

Dogmore_vert

Instruktør

Samuel BENCHETRIT

Land

Frankrig

Serie

New world views

Dogclose

Jacques begynder at opføre sig som en hund over for sin nye herre. ‘Dog’ ville være tragisk, hvis den ikke var så forrygende gal og selvironisk - for når man ikke har noget tilbage i livet, så kan man lige så godt gå i hundene og blive menneskets bedste ven!

304183

 

Freedommore_vert

Instruktør

Jan SPECKENBACH

Land

Tyskland

Serie

New world views

Freedomclose

‘Freedom’ digter videre på Henrik Ibsens ‘Et Dukkehjem’, da den svarer på: Hvor gik Nora hen, da hun gik ud? Nutidens Nora, der er advokat, forlader mand, børn og hjem i Berlin for at skifte identitet og tage ud i Europa på må og få i en søgen efter frihed.

296663

 

Hannahmore_vert

Instruktør

Andrea Pallaoro

Land

Frankrig, Italien

Serie

New world views

Hannahclose

Charlotte Rampling er i centrum af hver eneste scene som titelrollen ‘Hannah’, og hun er rent guld. Med indfølt eftertrykkelig livserfaring portrætterer hun en statelig og efterladt kvinde i sit livs efterår - det er intenst, smertefuldt og stærkt fængslende.

298986

 

Heaven Will Waitmore_vert

Instruktør

Marie-Castille Mention-Schaar

Land

Frankrig

Serie

New world views

Heaven Will Waitclose

Fra terrorramte Frankrig kommer her et voldsomt væsentligt debatindlæg: Mød franske Sonia på 17, som langt hen ad vejen er den jævnaldrende, filmiske udgave af Kundby-pigen her i Danmark. Et hyperaktuelt samfundsemne tages op; radikalisering af unge.

283701

 

Hostagesmore_vert

Instruktør

Rezo GIGINEISHVILI

Land

Georgien

Serie

New world views

Hostagesclose

I den sovjetiske republik Georgien fandt der faktisk en flykapring sted i 1983, begået af unge oprørere. Med tilbageholdt åndedræt og overrumplende action skildres dette fascinerende indblik bag jerntæppet og dets militær versus dets naive idealister.

287882

 

Ice Mothermore_vert

Instruktør

Bohdan Sláma

Land

Tjekkiet

Serie

New world views

Ice Motherclose

Hana lærer at slippe fri fra sine to hyperegoistiske sønner, da hun møder Brona og hans venner, som er vintersvømmere, bohemiske og tilbagelænede. Generationer slås om at forstå hinanden i dette senopblomstringsdrama, som er befriet for sentimentale klichéer.

283767

 

In Times of Fading Lightmore_vert

Instruktør

Matti GESCHONNECK

Land

Tyskland

Serie

New world views

In Times of Fading Lightclose

Som Wilhelm - en aldrende patriark og indædt kommunist, hvis verden smuldrer i takt med Berlinmuren - udfordrer den tyske karakterskuespiller Bruno Ganz i dette intelligente drama sit hidtidige højdepunkt fra 2004 som Hitler i ‘Der Untergang’.

305188

 

Money's Moneymore_vert

Instruktør

Gela BABLUANI

Land

Frankrig

Serie

New world views

Money's Moneyclose

Kan man sætte en pris på venskab og kærlighed? Det dilemma bliver tre venner udsat for i Géla Babluani nervepirrende thriller 'Money’s Money', hvor den ene fejltagelse tager den næste. Og den næste... 

285874

 

My Happy Familymore_vert

Instruktør

Nana EKVTIMISHVILI, Simon GROSS

Land

Georgien, Tyskland, Frankrig

Serie

New world views

My Happy Familyclose

Feminismen kommer til Georgien, når evigt knoklende mor Manana fejrer sin 52 årige fødselsdag ved at fortælle familien, at hun flytter i egen bolig. Et mandsdomineret samfund trues på livet i dette frydefulde, håndholdte portræt af en selvstændig kvinde.

305979

 

Outmore_vert

Instruktør

György KRISTÓF

Land

Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet

Serie

New world views

Outclose

Hvad sker der lige i Østeuropa for tiden? Det giver György Kristóf et kærkomment syret svar på i sin debutfilm. Efter at være blevet fyret fra fabrikken, tager den aldrende Agoston på roadtrip for at finde arbejde – lige i favnen på de lokale weirdoes og drukkenbolte.

284284

 

Pop Ayemore_vert

Instruktør

Kirsten TAN

Land

Singapore, Thailand

Serie

New world views

Pop Ayeclose

Vi anbefaler varmt ‘Pop Aye’, der tager den populære coming of middle age-genre til et højere elefantniveau, når to ronkedorer (mand og elefant) begiver sig på vej mod barndommens land.

305153

 

Pororocamore_vert

Instruktør

Constantin POPESCU

Land

Rumænien, Frankrig

Serie

New world views

Pororocaclose

Tudor mister overblikket på legepladsen, og hans 5-årige datter er pist væk. Herfra går det brat nedad i Popescus psykologiske drama, der leveres så minimalistisk, som kun rumænsk film kan præstere disse dage.

285541

 

Rock'n Rollmore_vert

Instruktør

Guillaume CANET

Land

Frankrig

Serie

New world views

Rock'n Rollclose

Den 43-årige instruktør og skuespiller Guillaume Canet har signeret en herligt selvudleverende film om pinagtige midtlivskriser i mediernes spotlys. Marion Cotillard medvirker til de kompromisløse løjer, der tager ‘krumme tæer’-genren til nye højder.

304339

 

Salyut-7more_vert

Instruktør

Klim SHIPENKO

Land

Rusland

Serie

New world views

Salyut-7close

Nervepirrende ‘Salyut-7’ fortæller i overvældende billeder historien om to sovjetiske kosmonauter, der i 1985 kommer på en umulig mission, hvor den navnkundige rumstation skal repareres. Tænk 'Gravity' blot med tænderskærende realisme!

296644

 

Tehran Taboomore_vert

Instruktør

Ali SOOZANDEH

Land

Tyskland, Østrig

Serie

New world views

Tehran Tabooclose

Irans dobbeltmoral spiddes og grilles til perfektion, og retten består af sex, stoffer og korruption. Denne sjældne tur bag landets facade kan naturligvis bedst lade sig gøre via animation og ‘Tehran Taboo’ gør sin prisvindende søster ‘Persepolis’ stolt.

304311

 

The First Lapmore_vert

Instruktør

Dae-hwan KIM

Land

Sydkorea

Serie

New world views

The First Lapclose

Få troen på livet tilbage sammen med det unge koreanske par i ‘The First Lap’, når vi snubler indenfor i et hverdagsdrama, som i den grad fortæller det store i det små. På overfladen virker alt skødesløst, men dyk med ned i drømme, angst og usikkerhed lige her.

305160

 

The Starry Sky above memore_vert

Instruktør

Ilan KLIPPER

Land

Frankrig

Serie

New world views

The Starry Sky above meclose

Bruno er 50 år og har absolut intet bedrevet siden han for 20 år siden skrev en lovende roman. Så skal der mere end en almindelig dag og film til at redde tilværelsen for ‘teenageren’. Men her kommer en anarkistisk, løssluppen og overraskende komedie!

283775

 

The Woundmore_vert

Instruktør

John TRENGOVE

Land

Sydafrika, Tyskland, Frankrig

Serie

New world views

The Woundclose

Maskulinitet i Sydafrika sættes på prøve i dobbeltforstand i John Trengoves opsigtsvækkende og smukke debut om nye tider i et land fuldt med gamle regler, ritualer og manddomsprøver.

305158

 

Thirst Streetmore_vert

Instruktør

Nathan SILVER

Land

Frankrig, USA

Serie

New world views

Thirst Streetclose

Er du til 70’er Euro-sleaze, Fassbinder og Zulawski, så tag Nathan Silvers ‘Thirst Street’ - et sensuelt farveorgie i lige dele sort komedie og psykoseksuel thriller - leveret i et drømmeagtigt skær, der, ligesom filmens karakterer, er til at tage at føle på.

304822

 

Westernmore_vert

Instruktør

Valeska Grisebach

Land

Tyskland, Bulgarien, Østrig

Serie

New world views

Westernclose

Testosteron  – og et tysk flag plantet midt i den bulgarske natur. Det må gå galt, men Valeska Grisebachs Cannes-succes drejer elegant spændingen indad i portrættet af arbejderen Meinhard, der sætter sig for at lære de lokale at kende, og måske sågar finde kærligheden.

283763

 

Wild Mousemore_vert

Instruktør

Josef HADER

Land

Østrig

Serie

New world views

Wild Mouseclose

En forsmået og fyret midaldrende musikanmelder starter et hævntogt mod sin ex-chef, og konen, der bare gerne vil have et barn, må intet vide. Løgnene spinner snart ud af kontrol i denne komiske vanvidsfortælling akkompagneret af Mozart, Händel og Vivaldi!

Made Indie USA

Serien præsenteres i samarbejde med Soundvenue:

Selv om langt de fleste film, vi ser i biografen, er amerikanske, produceres der stadig flere og flere fremragende film uden for Hollywoods studier. Det er her, talenterne klækkes og udfoldes, og vi præsenterer nogle af de bedste i vores helt nye serie for amerikanske independentfilm.

285878

 

A Ghost Storymore_vert

Instruktør

David LOWERY

Land

USA

Serie

Made Indie USA

A Ghost Storyclose

David Lowerys indie-sensation om et tavst, lagenbeklædt spøgelse er en bjergtagende film om kærlighed, sorg og livets tyngende spørgsmål - svøbt i rå og smukke billeder.

285872

 

Beach Ratsmore_vert

Instruktør

Eliza HITTMAN

Land

USA

Serie

Made Indie USA

Beach Ratsclose

Flotte Frankies hemmelighed over for sine homofobiske homies er at han selv knalder med ældre mænd på stranden om natten. Da et halvhjertet dækforhold med en pige intet hjælper, kommer Frankie på en selvforræderisk kollisionskurs, der kræver sit offer.

285777

 

Bitchmore_vert

Instruktør

Marianna PALKA

Land

USA

Serie

Made Indie USA

Bitchclose

En ussel køter af en ægtemand forsøger desperat at holde sammen på familien efter hans udkørte hustru i bogstaveligste forstand forvandler sig til en frådende tæve. En bidsk komedie med kras humor og vild hundegalskab!

285877

 

Brigsby Bearmore_vert

Instruktør

Dave MCCARY

Land

USA

Serie

Made Indie USA

Brigsby Bearclose

En underfundig og charmerende komedie om voksenbarnet James, hvis beskyttede verden falder sammen, da han opdager sandheden om Brigsby Bear, en tv-serie skabt for én enkelt tilskuers skyld: James selv.

303415

 

Cold Novembermore_vert

Instruktør

Karl Jacob

Land

USA

Serie

Made Indie USA

Cold Novemberclose

Den 12-årige Florence skal på sin første jagt sammen med sin mor, moster og bedstemor, der alle er erfarne jægere. Hun er spændt, men samtidig hjemsøges hun af drømme om sin afdøde kusine, der stadig spøger i familiens bevidsthed.

284258

 

Katie Says Goodbyemore_vert

Instruktør

Wayne ROBERTS

Land

USA, Frankrig

Serie

Made Indie USA

Katie Says Goodbyeclose

Den blåøjede servitrice Katie må gennemleve megen smerte i Wayne Roberts bittersøde skildring af et gudsforladt ørken-USA. Et betagende drama om en evig ulykkesfugl med et hjerte af guld.

283872

 

Menashemore_vert

Instruktør

Joshua Z Weinstein

Land

USA

Serie

Made Indie USA

Menasheclose

I Brooklyns strengt jødiske miljø slås den dvaske, men knuselskelige alenefar Menashe for retten til at se sin søn. En uortodoks amerikansk indie fra et ultra-ortodoks samfund.

305191

 

Mobile Homesmore_vert

Instruktør

Vladimir DE FONTENAY

Land

Canada, Frankrig

Serie

Made Indie USA

Mobile Homesclose

En desperat ung mor og hendes 8-årige søn stikker af fra elendigheden i et gribende drama, der emmer af amerikansk lowlife og hustlerstil i bedste forstand.

284559

 

Patti Cake$more_vert

Instruktør

Geremy JASPER

Land

USA

Serie

Made Indie USA

Patti Cake$close

Med usvigelig selvsikkerhed og tilbagelænet flow griber underdog-rapperen Patricia aka Patti Cake$ mikrofonen i en drønunderholdende hiphop-film, der høstede stor street-cred på årets Sundance Film Festival.

304017

 

Sollers Pointmore_vert

Instruktør

Matt PORTERFIELD

Land

USA, Frankrig

Serie

Made Indie USA

Sollers Pointclose

Efter et lille års husarrest er småpusheren Keith stålsat på at rette op på tilværelsen, men intet er foræret i Baltimores trøsteløse forstæder. Slet ikke når den største fare ligger dybt inde i én selv.


283700

 

The Dinnermore_vert

Instruktør

Oren MOVERMAN

Land

USA

Serie

Made Indie USA

The Dinnerclose

Så er der serveret! Oren Movermans stjernebesatte ‘The Dinner’ er en lækkerbidsk satire om flosset moral - og en mørk thriller om mord, mad og curlingforældre.