Something wild

Thrills & kills

Badass girls og okkult horror. Thrills & Kills er tilbage med nye gys og gamle kendinge. Vi har opgraderet på genrefronten, så husk også 'Blade of the Immortal' i serien Specials, 'Outrage: Coda' i Masters of Cinema, 'November' og 'Hagazussa' i Untamed, 'Thirst Street' i New World Views og ikke mindst vores Midnight Madness.

304119

 

68 Killmore_vert

Instruktør

Trent HAAGA

Land

USA

Serie

Thrills & kills

68 Killclose

Et på overfladen ukompliceret røveriforsøg udvikler sig til et blodsprudlende helvedesridt for den ulyksalige tøffelhelt Chip i Trent Haagas grovkornede og skamløst outrerede punk-rock-komedie.

304367

 

A Dark Songmore_vert

Instruktør

Liam Gavin

Land

Irland

Serie

Thrills & kills

A Dark Songclose

Troede du at et okkult ritual bare var at male et pentagram på gulvet og læse et par linje op fra en læderindbundet bog ved midnat, så kan du godt tro om igen. I gyserkammerspillet A Dark Song skildres en sorgramt kvindes lange og ydmygende ritual for at få kontakt til sin afdøde søn.

311996

 

Downrangemore_vert

Instruktør

Ryûhei Kitamura

Land

USA

Serie

Thrills & kills

Downrangeclose

En gruppe venner, et punkteret dæk, een lokation og en iskold snigskytte. Det er den simple præmis i Ryûhei Kitamuras (Versus, Midnight Meat Train) nervepirrende og nådesløst blodige wrong turn thriller Downrange.

304303

 

Extraordinary Missionmore_vert

Instruktør

Alan MAK, Anthony PUN

Land

Kina

Serie

Thrills & kills

Extraordinary Missionclose

Hong Kong-thrillerens mester Alan Mak er tilbage med et eksplosivt, action-spækket vanvidsridt om en undercover-agents forsøg på at nedbryde et narkokartel indefra.

311876

 

Good Mannersmore_vert

Instruktør

Juliana ROJAS, Marco DUTRA

Land

Brasilien, Frankrig

Serie

Thrills & kills

Good Mannersclose

Kan vi friste med et brasiliansk LGBT-varulve-horror-eventyr med et par sangindslag? Nej Good Manners er ikke sådan at blive klog på, det er en smuk og underfundig lille kamæleon af en film, som slipper væk fra én, hver gang man tror man har indfanget den.

284694

 

Killing Groundmore_vert

Instruktør

Damien POWER

Land

Australien

Serie

Thrills & kills

Killing Groundclose

Et kærestepars campingtur i den australske ødemark forvandler sig fra romantisk getaway til nådesløs overlevelseskamp i Damien Powers veldrejede spillefilmsdebut, som vi præsenterer i samarbejde med Blodig Weekend

296670

 

Let the Corpses Tanmore_vert

Instruktør

Bruno Forzani, Hélène CATTET

Land

Belgien, Frankrig

Serie

Thrills & kills

Let the Corpses Tanclose

En glohed ørken, et guldkup, motorcykelbetjente i stramt læder, revolverkampe, okkultisme og golden showers. Parret bag Amer (vinder af CPH PIX New Talent Grand Prix 2010) og The Strange Colour of Your Body's Tears er tilbage med en hyperstiliseret, dekadent og delirisk crime-western.

301569

 

The Endlessmore_vert

Instruktør

Aaron Moorhead, Justin Benson

Land

USA

Serie

Thrills & kills

The Endlessclose

Der er lurende Lovecraft-horror i skovene og bjergene i Benson-Moorhead-parrets nye og meget personlige The Endless, hvor to brødre vender tilbage til den kult de er flygtet fra for ti år siden, kun for opdage, at fortiden ikke altid er helt, som man huskede den.

305352

 

The Villainessmore_vert

Instruktør

Byung-Gil JUNG

Land

Sydkorea

Serie

Thrills & kills

The Villainessclose

Man kan ikke sige sydkoreansk film uden samtidig at sige hævn, og 'The Villainess' er lige det, den lyder som: En blodig, østrogendrevet hævnfilm, krydret med masser af melodrama, en slags sydkoreansk Nikita om man vil.

Fun & far out

Genrefilm fra den mere gakkede end gyselige åre. Stephen Chow ('Shaolin Soccer', 'Kung Fu Hustle') er tilbage med sin helt egen fortolkning af 'Den Lille Havfrue', og rapperen Flying Lotus er fremme med filmen alle elsker at hade i år.

285797

 

Kusomore_vert

Instruktør

Steven ELLISON (Flying Lotus)

Land

USA

Serie

Fun & far out

Kusoclose

Oprørende ulækker, forunderligt poetisk, smittende musikalsk, post-apokalyptisk demagogi og løssluppen samfundssatire. Den excentriske rapper Flying Lotus har instrueret årets måske mest kontroversielle film!

302082

 

Mutafukazmore_vert

Instruktør

Shojiro NISHIMI, Guillaume RENARD (RUN)

Land

Frankrig, Japan

Serie

Fun & far out

Mutafukazclose

Tegneserieskaberen Guillaume “Run” Renard har filmatiseret sine egne albums og resultatet er hyperstiliseret og hyperpotent fransk animé - en dystopisk og flabet action-affære, der lander som et velfortjent cirkelspark lige midt i solar plexus på den gode smag.

283832

 

My Entire High School Sinking Into the Seamore_vert

Instruktør

Dash Shaw

Land

USA

Serie

Fun & far out

My Entire High School Sinking Into the Seaclose

Nej, titlen lyver ikke, det er lige præcis hvad der sker. Så nu er gode dyr rådne. Har vennerne Dash og Assaf mon held til at redde deres skolekammerater fra den synkende skude og blive dagens helte i skysovs? Få syn for sagen i denne absurde komedie, der er katastrofefilmens svar på ‘Breakfast Club’.

304368

 

The Mermaid (3D)more_vert

Instruktør

Stephen CHOW

Land

Kina

Serie

Fun & far out

The Mermaid (3D)close

Husker du Kung Fu Hustle og Shaolin Soccer, så har du noget at glæde dig til, instruktøren er nemlig tilbage med flere tosserier og denne gang giver han vores helt egen lille havfrue en kærlig øko-sci-fi-rom-com-opdatering.

304374

 

Tragedy Girlsmore_vert

Instruktør

Tyler MACINTYRE

Land

USA

Serie

Fun & far out

Tragedy Girlsclose

High school-eleverne Sadie og McKayla er besties og deler alle interesser sammen. Fyre, tøj, fest og at myrde folk på kreative måder foran et kamera. Der er dømt blodig girl power med stil og fuck-you-attitude i årets mest veloplagte horrorkomedie.