More than film

Filmkoncerter

Ingen PIX uden musik til filmene. Fra Bela Tarrs huskomponist til jysk heavyrock, giver vi dig oplevelser på alle tangenter. Husk også live-foley+music-stumfilmkoncerten 'The Moonshiners' - vi har på fornemmelse, at det bliver årets talk of the town.

314607

 

A Clockwork Orange: Stanley Kubrick in Concertmore_vert

Serie

Filmkoncerter

A Clockwork Orange: Stanley Kubrick in Concertclose

Oplev Wendy Carlos' musik til Stanley Kubricks klassiker 'A Clockwork Orange', opført af The Will Gregory Moog Ensemble, der tæller medlemmer af Goldfrapp, Massive Attack og Portishead.

300258

 

Headbang i hovedlandet + Illdisposedmore_vert

Serie

Filmkoncerter

Headbang i hovedlandet + Illdisposedclose

2017 markerer 20-året for premieren på Niels Arden Oplevs ‘Headbang i Hovedlandet’. Det fejrer CPH PIX og Pumpehuset med en visning af filmen (med introduktion) og efterfølgende specialkoncert med Illdisposed.

314605

 

Mihály Vig + kvartet live koncertmore_vert

Serie

Filmkoncerter

Mihály Vig + kvartet live koncertclose

Bliv vidne til en helt eksklusiv aften i selskab med den ungarske komponist Mihály Víg, der med sin udødelige musik har haft afgørende betydning for det stemningsmættede univers i flere af den store instruktør Béla Tarrs mesterværker.

314613

 

Solar Walkmore_vert

Instruktør

Réka Bucsi

Land

Danmark, Ungarn

Serie

Filmkoncerter

Solar Walkclose

Oplev en storslået, poetisk koncert, der kombinerer magisk rumvandring med moderne jazz og visuelt akkompagnement af den prisvindende ungarnske animationsfilmskaber, Réka Bucsi.

314554

 

The Moonshiners + Scrap-Mattila and the Beautiful Womanclose

Juho Kuosmanen – manden bag sidste års PIX-hit, boksefilmen ‘Den bedste dag i Olli Mäkis liv’ – er tilbage med en stumfilm, nemlig et remake af den første finske film nogensinde! Se den med stort finsk liveakkompagnement.

On Location

On location er tilbage. På nye steder. Husk også at se 'Tornerose på Rosenborg', som du finder i Bustersektionen 'Skæg & ballade'.

314588

 

Eyes Wide Shut on Locationmore_vert

Serie

On Location

Eyes Wide Shut on Locationclose

CPH PIX inviterer til en eksklusiv visning af Kubricks mesterværk ‘Eyes Wide Shut’ på en prominent lokation i Indre København. I tråd med filmens univers holder vi adressen og kodeordet hemmeligt for alle andre end indviede gæster. Så kom med til maskebal i dit stiveste puds og flotteste maske - hvis du tør!

314591

 

Sideways & Pinot Noirmore_vert

Serie

On Location

Sideways & Pinot Noirclose

Forbered dine smagsløg, når CPH PIX inviterer på film og vinsmagning i pinot noir-druens tegn. Toto Vin & Spisebar danner de helt rigtige rammer, når vi viser 'Sideways' i deres autentiske vinkælder, hvor du samtidig vil blive forkælet med en særligt kurateret vinsmagning i filmens ånd.

314384

 

Willy Wonka og chokoladefabrikkenmore_vert

Tema

Eventyr, Fantasi, Sang og musik

Serie

On Location

Willy Wonka og chokoladefabrikkenclose

Simply Chocolate åbner dørene til deres spritnye chokoladefabrik, når CPH PIX viser den originale film fra 1971 om 'Willy Wonka' og hans fortryllende chokoladefabrik. Dagen vil byde på både søde og magiske overraskelser, så skynd dig at få fingrene i en af de eftertragtede Golden Tickets inden det er for sent!

Events

Live-reading af 'Blinkende lygter' og natte-nørd-fest på Chateau Motel. Cremen af ny dansk musikvideo, og kultklassikeren, de alle står på skuldrene af: Gangways gale 'Gangway i Tyrol'. Og Terkel. I sing-along. Brug dit jernrør som mikrofon!

3145970

 

Blinkende Lygtermore_vert

Serie

Events

Blinkende Lygterclose

Anders Thomas Jensens manuskript til Blinkende Lygter får nyt liv, når CPH PIX inviterer til en ekstraordinær live-reading af det originale manuskript. Vi sætter fokus på manuskriptforfattere og vender det hele 180 grader når nogle af Danmarks bedste skuespillerinder puster nyt liv i den danske filmklassiker.

314559

 

Friday Late Night: Gangway Specialmore_vert

Serie

Events

Friday Late Night: Gangway Specialclose

De navnkundige danske indie-poppere Gangway er tilbage, og giver i oktober to comeback-koncerter i København. I den anledning har har vi gravet lidt filmmateriale frem fra arkiverne til en ganske særlig aften med koncertfilm, musikvideoer og DJ’s.

314598

 

Friday Late Night: Music + Videomore_vert

Serie

Events

Friday Late Night: Music + Videoclose

Oplev et nøje udvalg af tidens bedste danske narrative musikvideoer, hvor danske musikvideoinstruktører hyldes for deres skæve, interessante og narrative videoer, og hvor publikum kårer den mest imponerende musikvideo. Inkl. DJ, drinks og øl!

304119

 

Midnight Madnessmore_vert

Serie

Events

Midnight Madnessclose

Fuldmånegalskab og slashergys with badass grrrls. Midnight Madness er tilbage med to film, hvor det i den grad er kvinderne, der styrer løjerne. 

314595

 

Napoleon Dynamite på Chateau Motelmore_vert

Serie

Events

Napoleon Dynamite på Chateau Motelclose

CPH PIX byder velkommen i Chateau Motels hyggelige gård, når vi viser kultfilmen 'Napoleon Dynamite' under åben himmel. Det bliver en aften fyldt med sort humor og pubertær high school stemning serveret med velvoksne drinks på slottets mange etager, og det kan du jo ikke gå glip af!


284559

 

Patti Cake$ + Sein Livemore_vert

Serie

Events

Patti Cake$ + Sein Liveclose

Den sygeste hiphopfilm ‘Patti Cake$’ præsenteres af CPH PIX sammen med webmagasinet SEIN for unge af unge. Her står fællesskab og ærlighed i centrum, når kreativitet, bekymringer og spørgsmål deles med omverdenen. Vi giver jer derfor en aften, hvor store drømme, enorme pelse og råt ‘spyt’ hyldes.

314387

 

Terkel I Knibe: Sing-a-Longmore_vert

Tema

Animation

Serie

Events

Terkel I Knibe: Sing-a-Longclose

Der er dømt grov humor, satiriske sange og rendyrket Albertslund-stemning, når CPH PIX inviterer til en eksklusiv sing-along visning af kultklassikeren Terkel i knibe. Kom og skrål med på de nyklassiske og politisk ukorrekte sange fra animationsfilmen.

315025

 

The Copenhagen Beer Revolutionmore_vert

Serie

Events

The Copenhagen Beer Revolutionclose

Talks

De nye danske films nye spændende komponister. Børnene i deres fodspor. Og danskere i Hollywood. Vi giver dig noget at tale om.

316253

 

Børn som filmkomponistermore_vert

Serie

Talks

Børn som filmkomponisterclose

Workshoppen 'Filmmusik for børn' viser, at børn og unge har masser af potentiale og talent til at skabe musik og lyd til levende billeder. Efter live-fremførelsen af værkerne fra workshoppen 'Filmmusik for børn' i Pumpehuset inviterer vi til debat om børns audiovisuelle kreativitet.

314969

 

Danskere i Hollywoodmore_vert

Serie

Talks

Danskere i Hollywoodclose

I anledningen af deres nye bog 'Drømmen om Hollywood', inviterer Christian Monggaard og Jacob Wendt Jensen til en dag i Hollywoods tegn. De vil berette om en række danskeres indflydelse på Hollywood, samt forestå en samtale med en dansk instruktør, skuespiller og filmfotograf, der arbejder i Hollywood i dag.

315288

 

Med musikken lige i øjetmore_vert

Serie

Talks

Med musikken lige i øjetclose