Kig i kameraet - sådan arbejder filmfotografen

13+

Anbefalet for 7.–10. klasse

Oplev og udforsk hvordan filmfotografen arbejder på en produktion på denne workshop hos Station Next. Fotografen bestemmer blandt andet, hvad der skal ses i billedet, hvordan kameraet skal bevæges, og hvordan lys og farver skaber filmens stemning.

Tema #Alternativt læringsrum#Filmisk fortælling#Filmiske virkemidler#IT og medier#Workshop


Serie #Udskoling

303290

En filmfotograf arbejder inden for alle genrer. Filmfotografen arbejder tæt sammen med blandt andet instruktøren om, hvordan filmens udtryk skal være: både æstetisk, teknisk, økonomisk og praktisk. Det vil sige lige fra forproduktionen til det sidste skud er i kassen. På denne workshop får eleverne indsigt i fotografens arbejdsmetoder, teorien omkring kameraarbejdet samt en introduktion til de tekniske og æstetiske muligheder og virkemidler. Eleverne får også hands-on erfaring med kameraet, da de selv skal arbejde med kamera, lys, lyd, billedbeskæring m.m.
I 5-7-mandsgrupper skal eleverne filme korte scener, hvor der 'klippes i kameraet'. Workshoppen hos Station Next lægger vægt på aktivering af elevpositionen 'Eleven som målrettet og kreativ producent' som i særdeleshed kommer i spil i det tværgående emne 'IT og medier'. Underviseren er uddannet professionel filmfotograf. Der er plads til op til 28 deltagere på workshoppen.
Workshoppen afholdes af Station Next i samarbejde med BUSTER.

Tid og sted

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
2/10-2017
UDSOLGT
10:00Station NextGem
9/10-2017
UDSOLGT
10:00Station NextGem