Lærerworkshop: Filmanalyse med foldebøger

6+

Anbefalet fra 6 år

Film er et fantastisk medie at arbejde med i undervisningen - også for de mindste elever. Savner du inspiration og værktøjer til arbejdet med film og filmanalyse i indskolingen? Så er denne workshop med skaberne bag Foldebøger lige noget for dig.

Tema #Filmanalyse#For lærere#IT og medier#Kreativitet#Undervisningsværktøj#Workshop


Serie #Indskoling

303323

Der findes mange fabelagtige film og kortfilm, som kan anvendes i danskundervisningen i indskolingen. Men hvordan griber man behandlingen af filmene an på en overskuelig og letfordøjelig måde, som passer til målgruppen? På denne workshop for lærere og pædagoger vil du få praktiske og håndgribelige idéer til at arbejde med filmanalyse for indskolingen. Du får en introduktion til Foldebøger som et sjovt, lærerigt og udviklende værktøj, der kan konkretisere filmanalyse. Efter teori og praktiske eksempler, vil vi - med udgangspunkt i en udvalgt kortfilm - inspirere hinanden og sammen finde på velegnede måder at kombinere filmanalyse og Foldebøger.
Workshoppen afholdes af skaberne bag Foldebøger i samarbejde med BUSTER og er støttet af Amager Vest Lokaludvalg og Amager Øst Lokaludvalg. Workshoppen koster 100 kr./billet.

Se tid og sted

Mere end film

Arrangementet er støttet af Amager Vest Lokaludvalg og Amager Øst Lokaludvalg.

Tid og sted

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
29/09-201715:15Børnekulturhus Ama'rGem