Reklamebureau for en dag - i Absalon!

11+

Anbefalet for 5.–8. klasse

Kunne I tænke jer at blive hyret som reklamebureau for en dag? Og lave den sejeste reklame til Absalon, der engang var en kirke, men nu er et farverigt folke- og kulturhus? Så skal I melde jer til denne workshop!

Tema #Alternativt læringsrum#Filmisk fortælling#Filmiske virkemidler#IT og medier#Reklame#Workshop


Serie #Mellemtrin

303318

På workshoppen laver klassen sammen en 'infomercial', hvor eleverne sætter fokus på det sejeste, sjoveste og mest unikke ved folkehuset Absalon i hjertet af Vesterbro. Hvad er det fedeste ved huset? Hvor mange kilo mad laver caféens køkken egentligt om året? Hvordan er det at lave et kulturhus i en gammel kirke, og hvad betyder Absalon for livet på Vesterbro?
Klassen arbejder i mindre grupper, der hver laver en sekvens, som til slut sættes sammen til én fælles reklamefilm. Vi optager på iPads og redigerer i iMovie, så vi kan sikre et stærkt visuelt look, en velproduceret lydside og en flot samlet produktion. På workshoppen arbejder vi desuden med målgruppeanalyse, reklameæstetik og -virkemidler, og giver eleverne en god forståelse for, hvordan film kan bruges til formidling. Der er plads til op til 28 deltagere på workshoppen.
Workshoppen er støttet af Vesterbro Lokaludvalg.

Tid og sted

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
9/10-2017
UDSOLGT
9:30AbsalonGem
10/10-2017
UDSOLGT
9:30AbsalonGem
11/10-2017
UDSOLGT
9:30AbsalonGem