Podcasts - filmiske lydfortællinger

14+

Anbefalet for 8.–10. klasse

Podcasts er de seneste år blevet et utroligt populært medie. På denne workshop er det jeres tur til at producere en podcast med et stærkt speak og et spændende lyd-landskab. Udgangspunktet er en række udvalgte kortfilm med temaer der lægger op til dialog.

Tema #Alternativt læringsrum#IT og medier#Lyd#Nye medier#Podcast#Workshop


Serie #Udskoling

303319

På workshoppen skal I skabe jeres egne podcasts med udgangspunkt i tre temabaserede kortfilm udvalgt af CPH PIX: 'Bitchboy','Drifting Away' og 'I Was a Winner'. Som podcaster har man særligt fokus på, hvordan det skrevne ord kan formidles mundtligt med saft og kraft, så lytteren får lyst til at lytte med og forholde sig til podcastens fortælling. En vigtig del af det endelige produkt er også bevidst brug af lydeffekter og musik, der kan understøtte podcastens dramatiske opbygning. På workshoppen får klassen et indblik i podcastmediets muligheder, og eleverne skaber deres egne produktioner i mindre grupper, med udgangspunkt i det tema og den stemning som er omdrejningspunktet for den kortfilm, man vælger at arbejde med.
Bemærk, at dette er en teknisk workshop, hvor der stilles krav til elevernes IT-kompetencer samt evne til at levere og strukturere et vellydende speak. Der er plads til op til 28 deltagere på workshoppen.
Workshoppen støttes af Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Fonden.

Tid og sted

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
9/10-2017
UDSOLGT
9:30EdisonGem
10/10-2017
UDSOLGT
9:30EdisonGem
11/10-2017
UDSOLGT
9:30EdisonGem